Verstand, Brein, Manier Van Denken

 

Heeft u de neiging om met luide stem te spreken en vindt u het moeilijk om te ademen? Je kunt last hebben van een psychisch probleem, en misschien heb je zelfs last van ADHD. Veel mensen hebben met deze stoornis te maken, in plaats van het als kind te erkennen, omdat ADHD wordt gezien als een bekrompen psychische stoornis. Dit is een understatement, mensen met deze aandoening kunnen frustrerend zijn en grenzen aan belachelijk. Ik heb het niet over die mensen met een psychische stoornis, maar over al die mensen met baby's in zich.

Maar vandaag, nu de binnenkant van het lichaam zo complex is en mensen zich bewust worden van zijn functies, zul je het wonder van ons lichaam begrijpen. De hersenen begrijpen hoe de verschillende systemen van ons lichaam werken en controleren ze allemaal. Ja, het kan zijn dat u het moeilijk vindt om te begrijpen wat ik zeg, maar ik leg alleen uit hoe het zenuwstelsel werkt. Zoals je wellicht weet, heb je een omtrek van zenuwen, een omtrek, die bepaald wordt door bepaalde neuronen. Elk neuron heeft een verwante receptor die communiceert met andere neuronen. Je kleine hersenen hebben een vergelijkbare structuur.

Dus waarom heb je zoveel problemen met je hersenen? Volgens mij is het een besmettelijke ziekte. Laten we eens kijken naar een paar manieren waarop de hersenen kunnen worden beïnvloed.

Een beroerte is erg gevaarlijk. Een beroerte treedt op wanneer de neurovascularist, een arts, de bloedtoevoer naar de hersenen regelt. Een enorme arteriële bloeding produceert bijvoorbeeld een hard geluid. Dit kan de hersenen omringen en de bloedtoevoer volledig afsnijden. Dit kan worden veroorzaakt door een tumor of worden bepaald door een bloedstolsel. De resultaten zijn overlijden of invaliditeit voor het slachtoffer.

We zijn vaak verrast om te horen dat medicijnen ook hersenbeschadiging kunnen veroorzaken. Verschillende medicijnen kunnen en doen dat meestal. Ze worden soms zelfs onbedoeld voorgeschreven voor ADHD en gebruikt om volwassenen te behandelen. Andere keren zullen deze medicijnen worden voorgeschreven vanwege een secundaire aandoening. Niet bedoeld om kinderen te behandelen, de effecten kunnen nogal tegengesteld zijn. Kleine kinderen kunnen voor het leven verminkt worden.

Er zijn talloze manieren waarop de hersenen kunnen worden beschadigd en in veel van deze gevallen kan de aanwezigheid van grotere tumoren, giftige stochastische chemicaliën of andere middelen die niet natuurlijk zijn voor het menselijk lichaam, de boosdoener zijn.

De hersenen zijn een zeer gecompliceerd onderdeel van het lichaam. Het is groter dan het lichaam en het fungeert als een complexe computer met lichten en geuren, daarom is het ingesteld om te worden beschadigd wanneer dat nodig is. De hersenen worden beschermd door de schedel en er zijn veel kleine bloedvaten in de hersenen. De bloedtoevoer is vastgesteld als de hersenen, en de chemische samenstelling ervan is zelfs nog complexer. Daarom, zodra frisdrank, sigaretten en alcohol het hoofd bereiken en nicotine- en anti-droge verbindingen de hersenen beschadigen, wordt de bloedsomloop onmiddellijk gewaarschuwd om meer van deze giftige chemicaliën overal in het lichaam af te zetten. Daarom nemen we regelmatig dergelijke antidepressiva, die proberen het serotoninegehalte in de hersenen te verlagen. Deze medicijnen hebben ook andere schadelijke effecten.

Onze aandacht lijkt korter te worden, we lijken niet op te letten zoals we zouden moeten, nu moeten we meer dan ooit aandacht besteden aan onze kinderen. Volgens een recent onderzoek van de American Psychological Association worden jongens 'waterbaby's'. Dit betekent dat ze gedurende lange tijd niet opletten. Denk aan het diepgaande effect op een 10-jarige, die achter de computer zit en het virus uitspreekt, en anderen die om hen heen zitten. Dit wordt ook wel Internet Baby Syndrome genoemd. Denk hierover na.