Er wordt gezegd dat schoonheid in de ogen van de toeschouwer ligt. En misschien bent u het met hem eens als u de ogen van andere mensen erg aantrekkelijk vindt. Maar misschien denkt u dat alleen die ogen die heel mooi zijn, als ideaal licht kunnen worden beschouwd en een ideale persoonlijkheid vormen. Integendeel, de menselijke natuur suggereert dat iemand wiens gezicht mooi is, ook een stabiele geest moet hebben, een vreugdevolle geest ook. Een positieve manier van denken kan een grote hulp zijn bij het verbeteren van iemands uiterlijk, net zoals het uiterlijk van een persoon aangenaam kan zijn zelfs als er geen misvorming is. Er is een overvloed aan manieren waarop een persoon goedheid in het gezicht kan brengen, zowel voor zijn of haar goede gezondheid als voor zijn of haar persoonlijke en openbare relaties.

De goede gezondheid van een persoon zou het belangrijkste moeten zijn om zich op te concentreren. Wat is dan het beste voor een persoon? De meeste mensen denken dat hun gebit helemaal schoongemaakt moet worden en dat ze een mooie glimlach moeten hebben omdat hun hele lichaam wordt verzorgd. Zelfs een bezoek aan de tandarts zal vooral gericht zijn op het gebit, hoewel men misschien ook erg gesteld is op het algehele uiterlijk van het lichaam. Het rechtzetten van tanden en kiezen is echter niet de enige verantwoordelijkheid van de tandarts. Het is zeer belangrijk dat men ook let op de algehele structuur van het lichaam. Dit betekent een goede verzorging van de armen, de borst en een stevige huid. Het juiste krachtniveau behouden is ook van cruciaal belang, aangezien het de persoon helpt om weerstand te bieden tegen ziekten of de gevolgen van het ouder worden.

Veel mensen hebben deze dingen echter verwaarloosd en hebben ook enkele onomkeerbare fouten gemaakt. Als gevolg daarvan zijn zij zwaarder geworden en vatbaarder voor verkoudheid en andere problemen. Daarom is het heel belangrijk dat zij Alzheimers verzorger. Het is een grote verantwoordelijkheid en die moet worden vervuld. Deze verantwoordelijkheden moeten dagelijks worden gedragen, dat wil zeggen vanaf het moment dat de persoon wordt geboren tot het moment dat hij overlijdt.

De Alzheimer verzorger moet ook een rolmodel zijn voor de andere persoon, omdat dit de ontwikkeling van de andere persoon zal bevorderen, terwijl hij/zij er tegelijkertijd voor zorgt dat de persoon het beste uit het leven haalt.