Gezondheid

Wat maakt een goede HSP coach? Is het een combinatie van talent, ervaring en gedrevenheid? Of is het een nieuwe coach met nieuwe verwachtingen? De behoefte aan betere coaches in onze huidige omgeving is nijpend. Er zijn te veel negatieve gevolgen van ongeschikte coaching op het leren en de ontwikkeling van kinderen. De ouders van vandaag verwachten dat hun kind wordt toegerust met de vaardigheden die nodig zijn om een gezond en gelukkig leven te leiden. Ze willen dat hun kind een accurate en betrouwbare bron van informatie heeft over hoe ze het doen, en ook over manieren om zichzelf te verbeteren. Hoe kunt u beide zijn?

Wat maakt een goede HSP coach?

Weet u wat een goede HSP coach maakt? Er zijn verschillende factoren die de kwaliteit van uw HSP coach kunnen beïnvloeden, maar het belangrijkste wat u kunt doen is uzelf afvragen – Wat maakt een goede HSP coach? Hier zijn enkele kwaliteiten die een goede HSP coach maken: Sterke motivatie – Dit is misschien wel de belangrijkste factor bij het kiezen van een goede HSP coach. Een goede HSP coach zal in staat zijn om de problemen en behoeften van uw kind te lezen en te begrijpen, beter dan iemand anders in de kamer. Ze zullen in staat zijn om geldige, nuttige suggesties en advies te geven wanneer u het nodig heeft, maar flexibel en open-minded genoeg zijn om uw kind te laten uitwerken wat er gedaan moet worden op een manier die het beste werkt voor haar. Inzicht in de problemen van uw kind – Als uw kind eenmaal weet welke problemen het heeft, zult u een verschuiving in het gedrag van uw kind beginnen op te merken. U zult merken dat uw kind zich meer bewust wordt van zichzelf, meer inzicht krijgt en beter in staat is om problemen op te lossen, zowel intern als extern. Begrip voor de gevoelens van uw kind – Naarmate uw kind de wereld om zich heen begint te begrijpen, zult u ook een verschuiving in haar emoties merken. U zult een grotere expressiviteit, een grotere emotionele helderheid en een groter inzicht beginnen op te merken. Dit inzicht kan leiden tot een veranderde manier van communiceren, en dat is wat u zoekt in een HSP coach.

Hoe word ik een betere HSP coach

Om een betere HSP coach te worden zijn zowel interne als externe veranderingen nodig. Interne veranderingen zijn die veranderingen die binnenin je plaatsvinden als je begint te accepteren wie je bent als ouder. Je zult moeten beginnen met het accepteren van wie je bent als ouder en wat ruimte nemen om deze erkenning te verwerken. Externe veranderingen zijn de veranderingen die in je kind plaatsvinden als het opgroeit en in aanraking komt met mensen en situaties die je uitdagen of EEK maken. Deze externe uitdagingen kunnen de vorm hebben van uitgescholden worden voor je eigen ongepaste daden of bewuste of onbewuste angsten die niet goed aangepakt worden door therapie.

Meer training, meer ondersteuning en meer evaluaties.

Een betere HSP-coach zijn vereist zowel interne als externe verandering. Interne verandering is een gevolg van het feit dat je kind beter wordt in het doen van haar eigen ding. Hoe vaker u haar vraagt om dingen “op haar manier” te doen, hoe makkelijker het voor haar zal zijn om te leren ze “hoe dan ook” te doen. Je kind zal van deze interne verandering profiteren door doelbewuster, creatiever en creatiever te worden in de uitvoering van haar ideeën. Uw kind zal ook profiteren van meer steun van uw team. U zult merken dat uw kind meer bereid is om risico’s te nemen en met haar ideeën en openheid naar buiten te treden wanneer zij de kans krijgt om te helpen. Dit zal u beiden ten goede komen, zowel op korte als op lange termijn.