Company, Boss, Woman, Office, Work, Worker, Owner, Ceo

DEFINITIE VAN COACH: Een COACH-mentees worden doelen gesteld, oefeningen worden gekozen en gepland en stap voor stap uitgevoerd, en een SBT of duurzame en relevante levensstijl wordt ontworpen.

• De coachingsrelatie is een verplichting van beide kanten. Je moet bedenken dat coaches recht hebben op een eigen mening, een mening die gebaseerd is op objectieve criteria en waardevolle informatie. Uw mening wordt gebaseerd op uw groei en ontwikkeling als persoon en uw evaluatie van uw persoonlijke hulpbronnen. De focus ligt op wat je moet doen om je doelen te bereiken, niet op wat je niet hebt gedaan.

• Commitment is de psychologische kracht die een sterk persoon drijft om actie te ondernemen en vastberaden te zijn, terwijl angst de psychologische kracht is die de proactieve actie belemmert. Samen dragen ze bij aan negatieve gevolgen.

• Wanneer de beslissingskracht (coaching) wordt gecombineerd met de kracht van genegenheid (empathie), vertrouwen en geloof, ontstaat er een partnerschap tussen de coaching en de mentee/patiënt. De mentee/patiënt voelt zich op zijn gemak en de coach heeft baat bij meer persoonlijke aandacht.

• In het proces van groeien en het ontwikkelen van een carrière, zijn er heel veel persberichten verzonden door professionele organisaties. Daarentegen zijn er nauwelijks persberichten over organisaties die u professioneel kunnen ondersteunen. Dat is terug te voeren op twee factoren. Ofwel heeft de organisatie de middelen niet, ofwel de interesse van de mentee. Zo heeft de bekende landelijke medische keten CVS haar contract met verfservice niet verlengd vanwege het Mentor-programma. De verfservice werkt samen met verfleveranciers en schilders en neemt het project voor de helft van de kosten over. Een ander voorbeeld is het medische informatiebedrijf Medfacts, dat opnieuw aandacht krijgt van medische professionals nadat het Armstrong Institute zijn deuren sloot. Medfacts is opgericht door verschillende medische professionals en heeft een getalenteerd team van jonge stagiaires. De huidige stagiaire, werkelijk de vaardigheden die nodig zijn bij het toepassen van de standaardwaarden, is duidelijk.

• Er is ook de mogelijkheid om samen te werken met een privécoach die het gemeenschappelijke belang heeft om u te helpen uw doelen te bereiken. Professionele coaches nemen de tijd om uit te leggen hoe hun coachingprogramma niet alleen voor u van voordeel zal zijn op het gebied van carrière en financieel, maar ook voor uw gezin Loopbaancoach Leiden.

• Het tweede belangrijke aspect voor u is uw gezondheid. Als je er niet in slaagt om voor je gezondheid te zorgen, zou je niet in staat zijn om lange uren te werken en de coaching regelmatig te volgen. Houd rekening met de normen als het gaat om het bijhouden van uw gezondheid:

a. het bijhouden van activiteitenniveau, ingenomen medicijnen, allergieën, laboratoriumuitslagen, voorschriften, etc.b. het vermogen om uw stemming vast te leggen om te voorkomen dat u in een depressie valtc. het vermogen om een ​​goede verstandhouding te onderhouden en elke schreeuwpartij met de coachd te vermijden. de coach luistert zowel naar de problemen die je hebt als naar je zicht, b.v. van wat je met deze carrière in je leven zou kunnen bereiken. Als de coach niet naar je problemen of visie luistert, worden de lijnen die je trekt niet begrepen. In dergelijke omstandigheden is het altijd beter om een ​​advocaat te raadplegen.

• De coach geeft je voldoende motivatie om je doelen te behalen. In het geval dat de motivatie van de ene persoon kan verschillen van de motivatie van een andere persoon. Voor sommige mensen zouden ze liever een vriend hebben die hen helpt en aanmoedigt, terwijl anderen het liever alleen zouden doen. De coach geeft je voldoende aanmoediging om jouw optimale pad te volgen.

• Als je eenmaal fulltime met de coach begint te werken, vergeet dan niet om regelmatig met hem/haar te overleggen voor feedback. Dit is om te weten hoe het gaat. Als de coach je negatieve suggesties geeft, kun je ze gemakkelijk vermijden. Raadpleeg uw aantekeningen voor verdere verduidelijkingen.

• Er zijn veel dingen die u moet doen om succesvol te zijn in uw doelen. De coach begeleidt je bij elke stap om je te ondersteunen en aan te moedigen en om je op het goede spoor te houden. Als je vragen of twijfels hebt over de te volgen richting, kun je de coach gemakkelijk om advies vragen. Aarzel niet om zoveel mogelijk vragen te stellen als u het belangrijk vindt dat u zoveel mogelijk over het proces weet.

• De coach brengt u op de hoogte van de nieuwe levensstijlveranderingen die u moet doorvoeren, zodat u goed op koers blijft. Het proces helpt je niet alleen om oplossingen te bedenken voor hoe je je doelen het beste kunt bereiken, maar het houdt je ook geïnteresseerd in het hele proces. Zonder motivatie zul je jezelf niet kunnen pushen om te zorgen voor goede slaap- en rustvoorzieningen.

• Als je je eenmaal hebt ingeschreven voor het programma en bent begonnen met sporten, zul je zien dat het erg vruchtbaar voor je is. Een flink aantal vrienden die het coachingprogramma hebben gevolgd, zijn nu succesvol en het is altijd een kwestie van het bereiken van de doelen die zij ook hadden.