How to Cope With Anxiety and Depression | Everyday Health

In de afgelopen jaren is er steeds meer onderzoek gedaan dat verbanden aantoont tussen depressie en schade aan het immuunsysteem. En met dit onderzoek wordt de wereld zich ervan bewust dat depressie ernstige gevolgen kan hebben. Mensen krijgen steeds vaker de diagnose depressie en sommigen nemen medicijnen om de symptomen tegen te gaan. ECHTE depressie (in tegenstelling tot acute of seizoensgebonden affectieve stoornis) komt echter veel vaker voor.

Er zijn veel symptomen die samenhangen met depressie. Een van de meest voorkomende symptomen is het gevoel van hopeloosheid. Het is gebruikelijk om zich in een zeer triviale positie te voelen. Vaak is de wereld niet meer van ons om in te zijn en zijn we niet in staat iets te veranderen wat er mis is of gebeurt. De gedachte om uit de huidige situatie te komen kan voor sommige mensen heel eng zijn. Ze zullen zeer waarschijnlijk wegblijven omdat ze geen uitweg zien uit hun hachelijke situatie.

In de loop van deze situatie kan men uiteindelijk spanningen en verlies van hoop vinden. Dit kan leiden tot klinische depressie waarvan bekend is dat het iemands persoonlijkheid, gedachten, emoties en gedrag domineert. Deze depressie is erg moeilijk om mee om te gaan en kan verwoestende bijwerkingen hebben als het niet op zijn vroegst wordt behandeld. Soms proberen mensen hun ziekte te overwinnen door het land of het gezin te verlaten. Dit kan de zaken erger maken.

Deze ziekte wordt normaal gesproken geassocieerd met stressreacties op omgevingsfactoren zoals verlies en/of fysiek of emotioneel trauma, angst of angst, prikkelbaarheid of verlies van stemming of energie enz. De affectieve reactie gaat echter vaak verder dan het fysieke en emotionele zelf en kan effect hebben op de fysieke cardiovasculaire en andere vitale organen van het lichaam. Symptomen van depressie manifesteren zich meestal als verdriet, gebrek aan energie, het gevoel van leegte, onvermogen om zich te concentreren of verlies van interesse in bijna alles.

Dit hele proces heeft natuurlijke gevolgen, aangezien stress een grote rol speelt bij het ontstaan ​​van depressie. Dit kan een onvermogen om ermee om te gaan en een gevoel van controleverlies zijn. Behandeling van depressie is een belangrijk onderdeel van de zorgverlening en het belangrijkste hangt af van de aanwezigheid van depressie.