opvallen in een menigte 3d render - leadership stockfoto's en -beelden

— Spiritueel leiderschap — —

Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je meer gezelschap in je leven? Het is nu tijd voor gezelschap! Als je meer tijd voor jezelf neemt – wat weer meer kameraadschap met zich meebrengt – zul je merken dat je ook veel gemakkelijker tijd voor jezelf zult vinden. Tijd voor jezelf hoeft geen strijd te zijn. Neem nu je 'time-out'. Geniet ervan om vandaag bij jezelf te zijn – het is echt tijd die je goed besteedt – Zelfs Als je jezelf deze week een kans geeft voor een paar happy hours, zul je je een heel eind op weg helpen om je meer verbonden te voelen met jezelf en met het leven in het algemeen.

Wil je je uitgedaagd en aangemoedigd voelen om verder te gaan dan je comfortzone? U kunt door uw persoonlijke groeireis -in uw eigen richting-door uw Passie en Inspiratie te ontdekken.

Zelfs als het op dit moment voelt alsof er niets in je leven gebeurt, heeft alleen het noemen van je Passie de kracht om een ​​verandering in je houding teweeg te brengen.

Persoonlijk heb ik in de loop der jaren verschillende soorten 'verleidingen' gehad. Maar toen ik voor het eerst mijn Passie voor schrijven ontdekte, was het de perfecte 'gebogen' diploma in Creatief Schrijven. Het was in die tijd dat ik helemaal verliefd werd op woorden en ik was vastbesloten om een ​​schrijverscarrière na te streven. Dus begon ik online te schrijven en het was leuk en verrassend productief. Ik ben overgestapt op online journaling en het was geweldig. Toen had ik wat ik toen zag als een 'vindersblok' en voelde me ineens totaal geblokkeerd. Er leek niets door te komen. Ik vroeg me af waarom ik niet vooruit ging en hoe vaak ik mijn geest ook leegmaakte, ik kon het gewoon niet helder krijgen. Ik had het gevoel dat ik mezelf had gefaald. Ik voelde me zo ongelukkig en niet verbonden.

Dit was het moment waarop mijn onbewuste geest het overnam en ik voelde dat ik gedwongen werd te reageren. Ik voelde mijn Passie en ik concentreerde me erop en probeerde de woorden die ik schreef vast te houden en ze uit me te laten komen. Ik had het gevoel dat ik iets naar buiten moest brengen om anderen te overtuigen van mijn 'onheilspellende' kant. Ik begon zelfs met de automatische piloot en ik zei of typte iets als "Ik volg een schrijfcarrière en ik ben aan het schrijven! Ik ben zo opgewonden om mijn geschriften te delen!" Het onbewuste wilde niet dat ik me 'geblokkeerd' voelde, dus toen ik opende om mijn geschriften online te delen, ontving ik e-mails van mensen die me vertelden hoe geïnspireerd ze waren en dus om die barrières weg te nemen en de inspiratie te laten stromen.

Ik moest mezelf herprogrammeren om het onbewuste niet langer te vertellen dat dit is hoe ik moest leven, in plaats van om de Geest in mij toe te staan ​​om me te leiden en me te helpen mijn authentieke zelf te bereiken – in feite heb ik in de loop van de tijd een bewuste keuze gemaakt om me op te richten mijn inspiraties en laat het zich manifesteren.

Ik heb geleerd om comfortzones te creëren met mijn competenties en deze te gebruiken wanneer de tijd en inspiratie ervoor is. Ik heb geleerd om de leiding te nemen over wat ik wil bereiken en ook om de Geest toe te staan ​​me te helpen creëren.

Ik heb geleerd bewustzijn te creëren en het spirituele zelf de Schepper van het Universum te laten zijn.

Zolang er zoveel onaangeboorde creatieve energie schuilgaat in de schaduw van de duisternis die we in ons hart vinden, zal het collectieve onbewuste nooit helemaal 'één' worden. Creatieve energie zit in ons allemaal, de Quantum Oceaan en de Geest van God.

We zullen nooit helemaal bekend worden door onze families, vrienden en geliefden. En de miljarden cellen in ons lichaam en leven ook niet. Alleen ons 'werk' buiten het lichaam is echt oppervlakkig en heeft geen ziel. Het is zo'n klein wonder dat miljoenen mensen aan hun 'meesterwerk' werken en nooit echt bijdragen aan de wereld. Het zijn meer gieren die op zoek zijn naar roem dan spirituele wezens.

Om een ​​echte gier te worden – iemand die echt de Geest bewoont en het vlees heeft 'gedragen' – moet men leren om zowel in de stormen als in de spelonken van het leven te zweven. Om door de stormen te bewegen en niet te verdrinken in de gootsteengaten, moet men voortdurend leren ademen.

Leer om zowel rustig de stormen in je leven te observeren als stil in hen te zijn. Vind de plaats in de stormen waar de geest van de uitgestrekte open ruimte de geest van de aarde ontmoet en staar naar de uitgestrekte schepping. Wees stil en wees één met de uitgestrektheid die niet wordt beperkt door de beperkte lucht van de ijsbergsparken en de aarde.

Wees stil en vul je hart met zielen, mediteer op het licht en geluid en ruik de frisse grondgeur met het parfum van je essentie en neem een ​​heel lichaam en ziel en geest en geest vul je leven met liefdevolle vriendelijkheid en dochter en zoon en meisje en levend in al de tijd van deze vluchtige fysieke manifestatie. Wees één met de Geest en eenvoudige vormen en het fysieke en ik met wat niet is en is.

samen Prachtig leven.