Phsychotherapeute Imke Baetens over zelfverwonding... | goedgezind.be

bemiddelende vaardigheden worden alleen verworven als men de moed heeft om zichzelf te zijn. Kennis van het zelf, lichaam, geest en het hele door de mens gemaakte universum, geeft een persoon een gevoel van de aanwezigheid van de god. Wanneer iemand dit gevoel heeft bereikt, heeft hij het vertrouwen dat zijn leven inderdaad de moeite waard is. Wanneer iemand bezwijkt voor de verleiding van de wereld en zijn vertrouwen verliest, maakt hij het goed door juiste, waardevolle gedachten en daden op te geven. Wanneer een persoon gebrek aan vertrouwen heeft, leidt dit vaak tot verkeerd gedrag en verdient het de zwaarste straf.

Zelfverwonding: Operaties, kunst en medicijnen hebben een enorme kracht in het leven van de mens, wat de kans geeft om af te wijken van de normale gang van zaken. Zelfverwonding, kunst en drugs hebben een enorme invloed op het ego van de mens en veranderen iemands karakter grondig.

oorlog voeren:Ieder mens moet in staat zijn een rechtvaardige oorlog te voeren. Wat anderen zo'n oorlog kunnen bezitten, kan hij ook; het hangt af van individuele mogelijkheden en intenties. Wat hier belangrijk is om op te merken is om de oorlog te voeren met een houding van tevredenheid in plaats van vernietiging. Het moet voorzichtig zijn om te stellen dat men de vijand niet wil doden. Het moet de vijand dragen, en niet de vernietiging van zijn bestaan.

Polyhedrose: Polyhedrose is een verstoring van de functie van het zelf geproduceerde elixer leukemieogeen. Gevaren worden gevoeld wanneer de productie van het elixer wordt onderbroken door externe middelen, zowel extern als intern. Voor het grootste deel van de mensen betekent het leven zonder het elixer het einde van het leven. Polyhedrose kan eierstok-, lever- of longkanker zijn.

afstoten: Afstoten op de eindvervaldag is het afstoten van de bolvormige huid die op onregelmatige wijze door de puberteit is ontstaan, wat resulteert in de periode waarin ze zich ontwikkelen. Deze periode kan tijdelijk zijn overvallen door medicijnen, maar met koortsachtige ziekte is er geen kans op regeneratie.

intermitterende koorts: intermitterende koorts" zijn de onderbrekingen die af en toe optreden tijdens het leven van een persoon." Het vertegenwoordigt het gebrek aan warmte in het systeem en geeft een ziekte aan. Enkele van de ziekten die door een gebrek aan warmte worden veroorzaakt, zijn koorts, koude rillingen, agney, bronchitis en longontsteking.

ongesteldheid: er kan soms een gebrek aan warmte optreden, waardoor de persoon Siberisch of oreus is qua uiterlijk, kleur en gewoonten; met andere woorden, men denkt dat koorts de oorzaak is van slechte besmettelijke composities.

dorries:Het bestrijden van verkoudheid is zeer schadelijk voor het lichaam, omdat ze de belangrijkste oorzaak zijn van infecties die zich naar anderen kunnen verspreiden. De personen die last hebben van verkoudheid of koorts worden 'canticiden' genoemd.

Er is ook iets dat bekend staat als de 'zware uitval'. Dr. Morrich zegt: 'Een persoon die aan een lichte uitval lijdt, kan plotseling worden geraakt met de kracht van een afstotende bezem. De klap kan voldoende zijn om de ribben en longen te verwonden.'

Hij zegt ook dat 'boultry moet worden verminderd de ochtend voordat u begint met het lichte spul.'

Hij adviseerde ook 's morgens en 's avonds een uitstekende douche te nemen die de keel en longen, abcessen en hoesten zal opdrogen. Er moet ook 's ochtends en' s avonds water worden genomen om de grootouders en moeders te wassen na elk bad voor longontsteking.'

We willen hier ook onze lezers bedanken voor hun steun en aanmoediging.